Medialaan krijgt overkoepelende regie

medialaan

Media / News

medialaan
Vanaf 1 januari 2016 telt Medialaan één overkoepelend salesteam. Dat betekent dat de televisie- en radioregie worden samengevoegd. Ben Jansen zal als commercieel directeur de afdeling leiden. Ann De Bisschop wordt directeur radioMedia en technologie convergeren als gevolg van de digitalisering en daarenboven groeien media zelf naar elkaar toe. Dat de salesactiviteiten van de sterke radio- en televisiemerken van Medialaan samengaan is een logisch gevolg van deze evolutie. Als lokale mediapartner garandeert Medialan zo een geïntegreerde werking, mét behoud van expertise.
Ben Jansen, nu commercieel directeur TV, zal als commercieel directeur van Medialaan Advertising verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten binnen televisie, online video en radio: "De snelle evolutie in onze sector heeft deze beslissing in de hand gewerkt. In zo'n complexe omgeving blijft onze ambitie onveranderd: kwalitatieve content zo juist mogelijk verbinden met kwalitatieve reclame op zowel radio als tv als online. Door de integratie hopen we, ook in de toekomst, dé lokale mediapartner te blijven voor al onze stakeholders."
Niet alleen media, ook de Medialaan-merken evolueren. Gisteren werd het nieuwe logo en programmaschema van Qmusic aangekondigd. Ann De Bisschop, nu commercieel directeur Radio, zal als directeur Radio de dagelijkse leiding hebben over het radiodepartement en mee instaan voor het verder verstevigen van de marktpositie van Qmusic en JOE fm. Ann De Bisschop: "Met trots draag ik onze bloeiende radio-tak over aan Ben. Na 14 geweldige jaren als commercieel directeur Radio ben ik heel blij met deze nieuwe uitdaging. Qmusic en JOE fm zijn twee fantastische radiomerken die ik al door en door ken. Samen met een gedreven team van radiomakers zullen we verrassende radio blijven maken."