MediaMixer brengt audiovisuele liefdesverklaring aan Antwerpen

Crea / News

Het Antwerpse communicatie- en storytelling agency MediaMixer pakt voor zijn tiende verjaardag en vierde verhuis in de metropool uit met een unieke 'Ode aan Antwerpen'. Het is een soort audiovisuele liefdesbrief geworden waarbij stadspianist Toby Jacobs zijn betoverende muziek speelt op de mooiste plekjes van de stad. De zoete stem van acteur Jenne Decleir legt een extra laag Antwerpse flair over het geheel waarin ook vele events, mode en musea tot winkels en diamant een belangrijke plek krijgen. MediaMixer opende zopas een gloednieuw kantoor in ‘Dorp in de Stad’, achter het iconische Hessenhuis. Daarmee is de verankering in Antwerpen groter dan ooit.

Antwerpen zit onmiskenbaar verweven in het DNA van MediaMixer. De roots van heel wat medewerkers liggen in de metropool, maar ook heel wat van hun klanten zijn thuis in de ‘Koekenstad’. Zo werd MediaMixer de voorbije jaren vaste partner van onder meer Port of Antwerp–Bruges, Stad Antwerpen en het KMSKA. Maar ook voor Lantis en de Oosterweelverbinding is MediaMixer een gewaardeerde partner.

"We zijn altijd ontzettend trots wanneer we mee mogen schrijven aan belangrijke hoofdstukken van de Antwerpse geschiedenis en toekomst. De stad is voor ons enorm belangrijk," vertelt Antoon Theunissen. "Logisch dat we onze tiende verjaardag hebben aangegrepen om onze eigen ode aan Antwerpen te vereeuwigen in een bijzonder filmpje. Hierin spelen we heel wat troeven uit van de stad, alsook die van onszelf op vlak van video, regie en montage. Geniet van een verhaal dat zich ontspint tussen bekende stadsmonumenten zoals de kathedraal, Havenhuis, MAS, het centraal station en de Boerentoeren. We nemen je mee langs diverse events: The Tall Ships Races, Ronde van Vlaanderen, Borgerrio, het OLT en de Night Marathon. Spot zeker de unieke beelden uit ‘onze’ musea zoals het Rubenshuis, KMSKA, MHKA en DIVA. En bij dit alles brengen we natuurlijk ook de Antwerpenaren in al hun diversiteit in beeld, van de straten tot in de haven, van de modeacademie tot in de winkels."