‘Meer’ en ‘Minder’ op missie voor ENGIE Electrabel

Crea / News

3701_ELE_ENGIE_affichage_36m2_DEF-page-001“Meer voor Minder” is de boodschap achter het nieuwe creatieve concept dat FamousGrey bedacht voor ENGIE Electrabel. ENGIE Electrabel wil nog meer service bieden voor minder kosten.

Vorig jaar werd Electrabel, ENGIE Electrabel, om duidelijk te maken dat de manier waarop we energie produceren en consumeren in volle evolutie is. ENGIE Electrabel wil haar klanten meenemen naar een energie die groener, slimmer en zuiniger wordt. Dat werd ondersteund door de nieuwe baseline ‘Jouw energie, elke dag beter’. Met behulp van het duo ‘Meer’ en ‘Minder’, die voor het eerst te zien zullen zijn in de nieuwe campagne rond zonnepanelen, is de boodschap “Haal meer uit de zon, om minder te betalen” een uitnodiging om het aanbod van ENGIE Electrabel te ontdekken. In samenwerking met partner Sungevity levert ENGIE Electrabel volledige service, van installatie tot onderhoud. De eerste stap is een een satellietanalyse van je dak via www.engie-electrabel.be/zon. Naast het aanbod voor particulieren, heeft ENGIE Electrabel ook een aangepast aanbod voor bedrijven.

De campagne is te zien in een brede waaier van media : affichage, TV-en radiospots, print, online, social media. Ook eigen media worden sterk ingezet om ENGIE Electrabel klanten met het aanbod te laten kennismaken. De campagne startte op 24 april en loopt tot eind juni. De belofte  ‘Meer voor Minder’ gaat natuurlijk verder dan enkel zonnepanelen en is van toepassing op alle producten en services van ENGIE Electrabel. In de komende maanden zullen we het duo ‘Meer’ en ‘Minder’ nog vaak tegengekomen.

Credits

Client

Florence Coppenolle, Gaetano Palermo, Maartje Berben, Suzanne Mioulet, Marthe Deldicque & Isabelle Van Der Poorten

Agency

Business Director:

Carola Michiels

Brand Leader:

Isabelle Hankard

Project Manager : Thomas Vuerinckx
Creative Director :

Jeremie Goldwasser, Ad Van Ongeval

 Executive Creative Director :

Katrien Bottez

 Creative Team :

Eva De Jonckheere & Catheline Leroy

RTV Producer :

Emily Rammant, Loes Fierens

Pr Manager :

Natascha De Bock

 

 

External

Film

Production Company: Creative Conspiracy
Director : Gerrit Bekers
Executive Producer: Luc Van Driessche
Producer : Margot Rems
Sound: Sonicville

Music: Piet De Ridder