Meer tijd voor inzendingen Heavent Awards 2024

Awards / News

Live communicatiebureaus die nog geen case hebben ingezonden voor de Heavent Awards krijgen daar nog wat extra tijd voor. De deadline voor inzendingen werd verlengd naar 16 februari middernacht.

De zestiende editie van dit jaarlijks evenement vindt plaats op 28 maart 2024 in het Palais des Festivals de Cannes en brengt live communicatiebureaus van over de hele wereld samen. Die bureaus kunnen hun beste werk van 2023 laten zien in negen verschillende categorieën en erkenning krijgen binnen de internationale eventgemeenschap.

De jury van 2024 bestaat uit corporate event- en communicatiemanagers van gerenommeerde bedrijven als L'OréalCoca ColaHonor TechnologiesIKEA en Cereal Partners Worldwide.

Voor alle evenementen op de shortlist omvat het inschrijfgeld een pakket met drie overnachtingen in Cannes (van 26 tot 29 maart 2024) evenals toegang tot de ceremonie, het cocktaildiner en de afterparty voor zowel het bureau als de klant.

Heavent Meetings, dat 2.500 bezoekers verwacht, waaronder 500 Hosted Buyers (bureaus en bedrijven), is een beurs met gerichte één-op-één ontmoetingen, zakenlunches en drie netwerkavonden op unieke evenementenlocaties. Het Hosted Buyer-programma van Heavent Meetings is gericht op besluitvormers in de evenementenbranche en voorziet in vluchten naar Nice, een verblijf van drie nachten in een tophotel in Cannes en lunch en diner.

Exposanten op Heavent Meetings vertegenwoordigen een breed scala aan sectoren, waaronder evenemententechnologie en productiediensten, evenementenbureaus, bijzondere locaties, hotels, bestemmingen, congrescentra, entertainment- en decoratiebureaus, verhuur van meubilair, catering, evenementensoftware en -technologie, evenals tenten en structuren.