Meet Skinn team Amsterdam!

News / People

Het nieuwe branding team van Skinn Amsterdam combineert Skinn’s internationale DNA met hun stevige Belgische roots. Ze zijn klaar om hun merk expertise naar de bruisende stad te brengen.

Charlotte De Cock begeleidt als account manager & office coordinator de klanten van A tot Z met een energieke glimlach en een koffer vol expertise. Ze heeft meer dan 6 jaar ervaring in high-level bureaus zoals Wunderman Thompson en These Days. Bij Skinn werkte ze al een tijdje vanuit Antwerpen.

Eliza Kowal-Bourgonjon is een trend forecaster die de toekomst integreert in haar rol als brand strategist. Haar PhD in taal en communicatie leidde tot het delen van haar kennis als docent journalistiek en communicatie. Haar liefde voor branding leidde haar naar het agency life bij Duke & Grace en Skinn. Ze integreert haar futuristische inzichten in korte en lange termijn merkstrategieën.

Mandy de Groot is een pur-sang storyteller. Zij is de vast copywriter in het team en ze vertaalt dromen, ideeën en concepten in het juiste format.

Diogo Dias creëert als één van de nieuwe brand designers, design experiences en oplossingen. Hij is een award winning designer en werkte onder andere voor TBWA en Neboko. Hij leidde 3 jaar de designafdeling bij ROTHCO/Accenture Interactive.

Timothy Helmer is al meer dan 20 jaar brand designer zowel als freelancer als voor bijvoorbeeld CapeRock, Boom, Flink en Act. Hij heeft een echte ondernemersmentaliteit en is oprichter van Creative Network, Elite en de Leftover Club.

Marieke Bremer is de derde nieuwe brand designer met een achtergrond als creative director en fotografe. Ze heeft ruim 7 jaar voor bureaus als Today, Achtung en Sid Lee gewerkt. Ze zal haar functie als brand designer bij Skinn combineren met die van brand strategist.

Seth Josephs is een rasechte brand designer. Hij werkte voor buraus als We Are Pi, The Formery/Nomads en Colenso BBDO. Hij heeft voor merken als Nike, Amazon, Heineken, Squarespace en Cowboy gewerkt.