Meetup en uitreiking Bonus Awards België en Nederland op 19 maart

Agenda / Marketing / News

  • 19/03/2024
    14:30 - 18:30
  • Meetdistrict Gent
De Gentse scale-up Stampix organiseert dit voorjaar het allereerste marketingevent in België dat uitsluitend rond Customer Loyalty draait. Met vier internationale sprekers en een Loyalty Workshop belooft het een interessante en interactieve namiddag te worden. Loyalty, CRM & CX professionals van topmerken als Proximus, Volvo, Nespresso, Ethias... registreerden zich reeds, en zullen er inspiratie en best practices rond loyaltyprogramma's opdoen. Het is de bedoeling om voornamelijk actieve professionals of mensen met een gezonde interesse in het thema Loyalty samen te brengen. Ook worden er de winnaars van de Bonus Awards, die dit jaar voor 't eerst in België werden georganiseerd werde, bekendgemaakt en gevierd. 
De Loyalty Meet Up vindt plaats op dinsdag 19 maart in Gent, en start om 14u30 met na afloop een cocktail & networking hour.
De kostprijs bedraagt 200€, met op dit moment een 50% early bird korting.
 
O ja: u kunt ook zelf stemmen op de Bonus Awards. Door te stemmen maakt u kans op verschillende interessante prijzen, zoals een Flying Blue Gold Card, een overnachting voor 2 personen in de Executive Suite van het JW Marriott Hotel Berlin, een waardebon van 50 euro in de Backstage Club, Hyatt-punten en mijlen op de Miles & More. Stemmen kan hier!
 
 
Ter toelichting: in Duitsland veroverden de Bonus Awards al een mooi plekje in de bedrijfswereld. De door het publiek uitgereikte Customer Awards zijn het toppunt van klantgerichtheid. Hier beoordelen klanten de programma's, promoties en klantenservice. Waarom dus niet hetzelfde organiseren in België en Nederland? De Duitse organisatoren vonden een partner in het Belgische Stampix en op 19 maart worden dus de eerste BeNe Bonus Awards uitgereikt tijdens een event in Gent. Bij deze eerste Belgisch-Nederlandse editie zijn er bekroningen in vier categorieën.