Mercedes en AMG bouwen feestje

News

In 2017 bestaat het bedrijf dat Hans-Werner Aufrecht en Erhard Melcher in Grossaspach opgericht hebben, 50 jaar. Tijdens die halve eeuw heeft Mercedes-AMG talrijke successen in de autosport op zijn naam geschreven en unieke voertuigen voor de weg ontwikkeld. Een uitgelezen moment om dit succes te vieren met een "AMG 50th Anniversary" - tentoonstelling van 9 september tot en met 1 oktober  in Autoworld in Brussel.

Mercedes-Benz Belgium Luxemburg en Autoworld hebben gezorgd voor een unieke collectie van oude en nieuwe AMG’s. AMG is de dochteronderneming van Mercedes-Benz, die sport- en high-performance wagens bouwt. Het bedrijf telt nu ongeveer 1500 werknemers en bij ieder van hen staat de ‘Driving Performance’ centraal. Die belofte van het merk brengt de sterke punten van AMG samen: de modernste technologie en een passie voor dynamische en emotionele producten.

« Met de strategische verruiming van ons aanbod zijn we op weg naar internationaal succes en kunnen we op een uitzonderlijk jaar terugkijken. Onze opdracht bestaat er vandaag niet alleen in om het succesverhaal van AMG te vieren, maar ook om de toekomst mee vorm te geven in een van de boeiendste periodes van de autogeschiedenis, » zegt Tobias Moers, voorzitter van de Raad van Bestuur van Mercedes‑AMG GmbH.