MercedesTrophy zoekt de winnende swing online

MercedesTrophy Visuel NL

Crea / News

MercedesTrophy Visuel NL

Het digitale bureau MostWanted onthult een nieuwe website voor de editie 2016 van de MercedesTrophy, waarbij gebruikservaring, ergonomie en compatibiliteit met meerdere platformen hoog in het vaandel staan.

De MercedesTrophy is een bekend evenement in kringen van Belgische golfers. De wedstrijd verzamelt ieder jaar meer dan 3.000 geselecteerde deelnemers. Mercedes-Benz verstevigt er zijn exclusief imago mee bij zijn doelgroep. Als eerste contactpunt met het evenement speelt de site  de rol van ambassadeur: zij is cruciaal bij de opzet van deze actie.

De site is voor de editie van dit jaar is veel functioneler voor gebruikers onderweg, want de hele content van de site is voortaan compleet compatibel met de mobiele platformen. Bij deze versie werd ook de ergonomie grondig herzien, dankzij een luchtigere navigatie die uitgedacht werd in functie van drie Consumer Journeys. Op basis van de drie grote fasen uit de levenscyclus van het evenement - voor, tijdens en na elk sleutelmoment - vergemakkelijkt de navigatie de toegang tot duidelijkere informatie, die bovendien relevanter is voor elk verschillend gebruikersprofiel.