Met NMBS naar Ostend Beach Festival

4schools

De NMBS heeft in samenwerking met Ostend Beach Festival een speciaal nachttreinaanbod gecreëerd. Voor €18 kunnen bezoekers genieten van een heenreis met een gewone trein naar keuze richting Oostende en een terugreis met de nachttrein naar Gent-Sint-Pieters. Deze nachttrein stopt in Oostende, Brugge, Aalter, Drongen en Gent-Sint-Pieters en vertrekt 40 minuten na het einde van het festival. Bovendien kunnen festivalgangers gratis parkeren in NMBS-parkings, zoals die in Brugge en Gent.

De treintickets voor het festival gaan op 19 juni via de website van de NMBS in verkoop. Hiermee wil het festival bijdragen aan een vlotte en veilige terugkeer van zijn bezoekers en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van het evenement verkleinen.

Naast de introductie van speciale nachttreinen kunnen de bezoekers ook gebruik maken van de Event Shuttle Bus die de bezoeker ophaalt vanuit de grote steden en van de innovatieve app Get Driven. Daarnaast is ook de fiets een uitstekend alternatief, want een veilige en handige fietsenstalling wordt ook voorzien.

Het festival, dat dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert, vindt plaats van 12 tot 14 juli 2024 op het vertrouwde "Klein Strand" in Oostende.