Met PUB naar Let’s Talk Labels?

Agenda / Communication / News

  • 22/06/2022 17:30
  • Campus The Penta van Howest

Op woensdag 22 juni 2022 organiseren de opleidingen bachelor Communicatie en graduaat Marketing- en Communicatiesupport van Howest de 9e editie van Let’s Talk. Met Let’s Talk Labels gaan ze op zoek naar de (on)zin van labels plakken op mensen.

Generatie Z vindt het maar logisch dat je als merk sociaal geëngageerd bent. Maar hoe zorg je ervoor dat diversiteit geen checkbox is op het einde van een campagne? Welke inclusieve campagnes zijn authentiek en slagen erin de stereotypes te doorbreken? Hoe maak je je organisatie future-fit en klaar voor Generatie Alpha? Let’s Talk Labels stuurt je naar met een stickervel aan inspiratie. Alle info op https://letstalk.howest.be/.

Sprekers

Dora Gasia is oprichter van This is Not an Agency, een digital marketing bureau met een focus op sociale media. Samen met haar team werken ze voor klanten als Granini, AZ Monica, Instax, Fujifilm en Dreambaby. Voor Gasia vertrekt elke vorm van goede communicatie vanuit de doelgroep, maar hoe doe je dat? Hoe laat je je eigen referentiekader los en duik je in dat van de persoon voor je? In haar keynote vertelt ze hoe ze dat aanpakt in haar werk als community manager.

Taha Riani is founder en managing partner van het Antwerpse creatief bureau Allyens. Al vier jaar bouwt hij aan de weg naar inclusieve communicatie. Allyens helpt bedrijven en organisaties om hun boodschappen en campagnes af te stemmen op de diversiteit van de samenleving. Het is een uitdaging, een missie en Taha’s rotsvaste overtuiging dat inclusie werkt en uitsluiten niet. 

PUB mag 2 duo tickets wegschenken (ter waarde van 120 euro per duo ticket) aan wie nu onmiddellijk een mailtje stuurt naar evelien.martens@howest.be met als subjectline ‘Naar Let’sTalk Labels met PUB’.