Microsoft feliciteert Apple met nieuwe winkel

Microsoft

Communication / News

Microsoft
Het is ooit anders geweest: Microsoft en Apple hand in hand. Microsoft Office 2016 is er ook meteen voor Mac. Het softwarepakket kreeg een ingrijpende update met de laatste features en functionaliteiten waarmee u voortaan van overal werkt, of u nu Mac- of PC-gebruiker bent. Om de nieuwe Office-versie te promoten trok Microsoft afgelopen zaterdag naar de opening van de gloednieuwe Apple-store in Brussel en deelde er pommes d’amour uit onder het motto: The new Office works sweet on your apple.
« We willen Apple van harte feliciteren met de opening van hun eerste Belgische Apple Store, » zegt Olivier Van Duüren, coo bij Microsoft. « De opening was voor ons de ideale gelegenheid om de nieuwe Office 2016 for Mac in de schijnwerpers te zetten. We werken uitstekend samen met Apple, iets wat ook Kirk Koenigsbauer, Microsoft office program manager, illustreerde op de Apple keynote eerder deze maand. De pommes d’amour die we uitdelen zijn als leuke knipoog bedoeld. We zijn enorm trots op deze nieuwe Office en dankzij deze actie brengen we de Apple-gebruiker op de hoogte. »
De nieuwe Office 2016 for Mac is op dit moment beschikbaar voor alle Mac-gebruikers die een Office 365-abonnement hebben. Vanaf 23 september is de nieuwe versie zonder abonnementsformule te verkrijgen in de winkel.