MIVB viert carnaval met Disney

Communication / News

disneylandparis

Ook de MIVB viert Carnaval. De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer van Brussel doste zich voor de gelegenheid zelfs uit in de kleuren van Disney

STIB-disneyDisneyland Parijs viert namelijk haar 25-jarig bestaan, en dus sloten de twee een partnership. Samen lanceren ze een wedstrijd via het metronetwerk van de MIVB, waarmee reizigers een verblijf kunnen winnen in het bekende pretpark. Cindy Arents, persverantwoordelijke van de MIVB legt ons het doel uit van de wedstrijd: zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om (opnieuw) de metro te durven nemen, na de aanslagen die vorig jaar gebeurden in het metrostation van Maalbeek in Brussel.

disneyDe wedstrijd zal lopen van 6 tot en met 20 maart en gaat als volgt: reizigers worden uitgenodigd om tijdens het reizen 6 verschillende Disneypersonages te spotten, die afgebeeld zullen worden in de metrostations. Iedere keer ze eentje vinden, moeten ze het personage scannen met de Shazam-applicatie op hun smartphone en vervolgens een vraag beantwoorden. De wedstrijd wordt alvast aangekondigd via het internet en sociale media, de pers, radiospots, affiches en een muzikale programmig van Disneysongs in de metrostations. Daarnaast zal er ook een tram rondrijden in de kleuren van het 25-jarige bestaan van Disneyland en zullen ook de hokjes van het Louizastation uitgedost zijn in diezelfde tinten.

disneystib