MNM gaat opnieuw op zoek naar De Strafste School

Media / News

Voor de twaalfde keer al begint op VRT-jongerenzender MNM de spannende strijd om de mooiste titel die een middelbare school in ons land kan binnenhalen: die van De Strafste School. Vanochtend keerden Sander en Laura tijdens Kawtar & Keyaert terug naar het GO! SBSO Zonnebos in Brasschaat, de Strafste School van 2021. Ze trapten er het schooljaar op gang en kondigden aan dat de inschrijvingen van de Strafste School terug open staan. Start To DJ-winnaar Magik zorgde er voor een ‘back to school’-feestje live op de speelplaats. Magik staat trouwens ook op de affiche van het festival dat de winnende school op 28 oktober op de speelplaats of in de refter krijgt. Wie er nog meer komt optreden op de winnende school, ontdek je de komende weken op MNM.

Dit jaar gaat MNM op zoek naar vijf finalisten, ééntje in elke provincie. De school die ‘wint’ per provincie is ook meteen ‘de Strafste School’ van die provincie. Maar... er kan natuurlijk maar één school ‘de Strafste School 2022’ worden, dat is de allerstrafste van die vijf finalisten.

Samen met Sander en Laura gaan twee BV juryleden op pad om de Strafste School te kiezen. Francisco Schuster (bekend van #LikeMe) en Jaël Ost (bekend van Tagmag). Daarnaast wordt de jury ook nog aangevuld met jongeren van op de vorige Strafste School.

De finale van de Strafste School op vrijdag 28 oktober op MNM en in de MNM-app.