MNM rijdt de Tour of Beauty

Media / News

unsplashDe Grand Départ van de 105de editie van de Ronde van Frankrijk nadert, de perfecte gelegenheid vindt MNM om met enkele wielrensters en wielervrouwen dieper in te gaan op de sport en alles wat erbij komt kijken. MNM-dj Ann Reymen nodigt in Tour of Beauty de hele Tour lang elke dag vrouwen uit die bezig zijn met het wielrennen, vrouwen die samenleven met een renner, vrouwen die werken in de koerswereld en vrouwen die zelf wielrennen.

Samen met Sportstan (Stan Vanderwaeren) praat Ann een uur lang met hun gaste over het leven als wielrenster of wielervrouw: hoe zwaar is de sport? Welke opofferingen maken ze? Hoe krijgen ze hun leven geregeld? Hoe gaan ze samen om met de stress? Hoe vaak is hun koersende wederhelft thuis? Bestaan er hechte vriendschappen in de wielerwereld? En wat doen de vrouwen zelf terwijl hun man uit fietsen is? Elke dag lang komt een grote naam langs, van Nanouk De Cauwer, de dochter van José De Cauwer, tot Stephanie Scheirlynck, voedingsspecialiste van onder andere Greg Van Avermaet en Nafi Thiam.
Tour of Beauty volgt daarnaast de Tour-actualiteit op de voet. Hun ogen in de Tour zijn die van Elke Weylandt, zus van wijlen Wouter Weylandt. Zij bezorgt alle luisteraars Tour-updates via TwitterTour of Beauty is vanaf 7 juli dagelijks op MNM, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur; zaterdag en zondag van 14.00 tot 15.00 uur.
MNM