Mobext versnelt ontwikkeling in België

Communication / News

Alex Massart

Alexandre Massart

Een jaar sinds de lancering in België, bereidt Mobext, het mobiele merk van Havas Media Group, zich voor op de komst van de eerste 100% mobiele trader van het land. Het allernieuwste mediadepartement van het bureau had een bijzonder positief jaar. Met 120 campagnes en 200.000.000 creatieve oplossingen werden de behoeften van de klanten in mobiele communicatie vervuld, tot grote tevredenheid van de klant.

Alexandre Massart, head of Mobext: “Sinds lang zijn we ervan overtuigd dat mobiel meer dan ooit aan het groeien is. Dankzij onze beheersing van data, bieden wij aan onze klanten de mogelijkheid hun resultaten te verbeteren via een volledig scala aan mobiele diensten. Vorig jaar hebben we een groeiend aantal 100% mobiele campagnes beheerd. De noodzaak om Mobext te versterken was dus zeker voelbaar. Onze klanten verdienen oplossingen op maat die het brede spectrum van de mobiele oplossingen omvatten, waarbij media, data en het creatieve overeenkomst wordt aangepast. Wat reeds vele jaren werd aangekondigd, is gebeurd in 2016: het mobiele digitale verkeer is volop tot ontwikkeling. Deze cijfers bewijzen het: 35% van de websitebezoekers surfen via mobiel in België, wat een verhoging betekent van 66% in een jaar."

“In een wereld waarin de informatie zich sneller en sneller verspreidt en waarin de interacties gefragmenteerd zijn, moeten de merken hun opname in het leven van mensen verdienen. De consument ervaart een echte meerwaarde wanneer hij kan genieten van zowel de creatieve betrokkenheid als een gepersonaliseerde ervaring. We definiëren, ontwerpen en bouwen mobiele ecosystemen die een echte meerwaarde leveren voor de gebruiker. Met het oog op het creëren van meer en meer betekenisvolle touchpoints, voeren we de mobiele activiteit op.”

Hugues Rey, CEO Havas Media Group: “De ambitie van Havas Media Group is een toonaangevende speler op de mobiele markt te worden zowel in België als op wereldniveau. Mobext is een onmisbaar element binnen de cross-media strategie van Havas en is complementair met pure player oplossingen zoals Socialyse (social media), Ecselis (online performance) en Affiperf (programmatic buying).”