Monique Raaffels verlaat Metro

News / People

Na meer dan 20 jaar aan het hoofd van Metro te hebben gestaan heeft Monique Raaffels, in overleg met de directie van Groupe Rossel, besloten de algemene directie van Metro te verlaten.

Naar aanleiding hiervan werd besloten om Metro toe te voegen aan de structuur Soir van moederbedrijf Rossel, onder leiding van Olivier De Raeymaeker. Werner Sluys werd benoemd tot COO (Chief Operating Officer) van Metro en zal de operationele leiding van Metro op zich nemen. Zonder afbreuk te doen aan de kracht van de papieren krant, is de prioriteit van het Metro-team om de digitale ontwikkeling voort te zetten. De lancering van een nieuwe versie van de krantensite in mei 2021 is slechts één stap in de richting van een steeds rijkere digitale ervaring die een aanvulling vormt op de papieren krant. Dir pas in het grotere geheel van plannen van Rossel om de young active urbane te bereiken. 

Nu het dagelijke leven terug stilaan zijn normale gang gaat, nemen werknemers en andere reizigers terug plaats in de trein en het openbaar vervoer. Tot hun grote tevredenheid wordt de krant Metro sinds begin september 4 dagen per week verspreid.