Mora maakt mmmeesterlijke collectie bij ZEB

News / Retail

De zomer van 2021 ziet er heel rooskleurig uit met enkele goede vooruitzichten: genieten van de horeca is opnieuw een feit, er kan weer afgesproken worden met vrienden en vriendinnen én enkele festivals kregen groen licht. Een ideaal moment om een knappe(rige) collectie te lanceren vonden Mora en ZEB.

Vergeet het spreekwoord “je bent want je eet”, want deze zomer draag je gewoon wat je eet! Snackmerk Mora en kledingketen ZEB sloegen de handen in elkaar om een zomercollectie te maken waar jouw favoriete frituursnacks de show stelen. Opvallende prints, trendy designs en hilarische punchlines – of moeten we eerder crunchlines zeggen? Deze mmmeesterlijke collectie heeft het allemaal. Zo bestaat er een shirt voor de spirituele liefhebbers met een galaxy print en chakra-referentie, al wordt die hier “snackra” genoemd. Er is ook een all over print van bitterballen voor de echt haute couture lovers, maak daar maar frituur couture van.

Wie absoluut niet kon ontbreken in deze collectie is natuurlijk de enige echte Cora van Mora. Daarom is er ook een shirt met een print van de queen herself want geef toe, who doesn’t love Cora?! Verder zit er in de collectie zit ook een leuke referentie naar een wereldberoemd schilderij van een Belgische kunstenaar: ‘Ceci n’est pas un bitterbal’. 

Niet alleen de festivals keren terug deze zomer, maar ook het Europees Kampioenschap voetbal! Om te vieren dat we eindelijk terug kunnen genieten van spannende voetbalmatchen brengen Mora en ZEB ook twee exclusieve shirts uit met een dikke (frituur)vette knipoog naar het EK. Tous ensemmmble!