MT wil tijdsgeest volgen

mt-magazine-1

Media / News

mt.beMT is een nieuw businessmagazine, gemaakt voor CEO’s en zaakvoerders in Vlaanderen en Brussel. Het doel: de leiders van vandaag en morgen inspireren met nieuwe ideeën en inzichten. Betere leiders maken immers een betere wereld.

MT staat voor Management Team en is een initiatief van Publicarto uit Aalst, al meer dan 50 jaar specialist in doelgroepmedia. Sonia Vermeire, managing director van Publicarto, ziet MT als een prima aanvulling op het bestaande aanbod: “Wij hebben vorig jaar workshops gehouden met de doelgroep. Ze gaven aan een dergelijk blad te missen in ons land. Daarom brengen we dit magazine nu op de markt. We hebben hiervoor de krachten gebundeld met een ervaren uitgever: MT MediaGroep. De reacties op het testnummer waren zeer positief.”

mt-magazine-1MT volgt de tijdsgeest in drie telkens terugkerende pijlers: het speelveld van leiderschap, business en management. MT wil uitnodigen tot strategische reflectie. Daarom brengt de redactie interviews met belangrijke managementgoeroes, internationale voorbeelden en sterke cases uit binnen- en buitenland. Hoofdredacteur Karin Swiers onderstreept dat MT volstrekt onafhankelijk is. “De redactie rent ook niet achter het nieuws aan, maar zal veel aandacht hebben voor alles waardoor leiders beter kunnen beslissen, van theorie tot praktijk, van inspiratie tot innovatie.”

TomorrowLab uit Vilvoorde brengt in elk nummer praktijkcases over scenarioplanning, open innovatie en nog veel meer. Het zijn boeiende processen bij bekende bedrijven. MT start dit jaar met zes nummers, vanaf 2017 verschijnt het magazine acht keer. Online activiteiten en klassevolle events voor het doelpubliek zullen snel volgen.