Musketon en AXE geven kleurrijke vibe aan Antwerpen en Gent

Crea / News

Axe2Sinds zondag kan je in Gent en Antwerpen unieke street art gaan bewonderen. Grafisch designer Musketon creëerde in opdracht van verzorgingsmerk AXE kunstwerken waarbij hij groene elementen zoals bomen en planten op een unieke manier combineert met graffiti.
Vlakbij de Vooruit in Gent en in de Leopoldstraat in Antwerpen prijken twee enorme kunstwerken aan de gevel. Grafisch designer Musketon, het alter ego van jonge wolf Bert Dries, werkte vijf volle dagen aan twee verrassende murals. Beide kunstwerken brengen een unieke combinatie van groene elementen, aangevuld met grafische tekeningen door middel van graffiti art. Musketon deed dit naar aanleiding van de lancering van de nieuwe deodorant AXE Fresh Forest & Graffiti. Het gaat hier om twee geuren die op het eerste zicht lijken te clashen, maar in werkelijkheid een uniek parfum vormen.
Het merk, dat ervoor bekend staat om steeds met coolness en humor te communiceren met zijn doelgroep, wil met deze actie niet enkel een kleurrijke vibe brengen in de stad, maar ook jong creatief talent een platform bieden.