Mutant zet StuBru aan het werk

Crea / News

stubru mutantOm het nieuwe radioformaat StuBru At Work van Studio Brussel te promoten gebruikte Mutant niets minder dan Powerpoint om er een tv-commercial voor te maken.
StuBru At Work is de nieuwste toevoeging aan de reguliere programmering van de populaire radiozender. "Het is een radio-quiz tussen bedrijven," zegt Witse Van Rillaer, marketingmanager van Studio Brussel. "Het begint op maandag en eindigt op donderdag. Op vrijdag krijgt de winnaar ons in principe voor de hele dag. Studio Brussel zal live uitzenden vanuit hun bedrijf; de medewerkers mogen de nummers kiezen; er komt een live-optreden en op het einde van de dag geven onze dj's hen het beste van hun leven na het werkfeest."
Om StuBru At Work kennis te laten maken met het negen-tot-vijf segment van het luisterpubliek van Studio Brussel, gebruikte Mutant een beeldtaal die alle bedrijven kennen en begrijpen: Powerpoint. Odin Saillé (creatief directeur van Mutant): "Het is op zijn zachtst gezegd een atypische commercial en visueel gezien is het behoorlijk lelijk. We willen graag zien hoe mensen erop reageren als ze een Powerpoint op hun tv-scherm zien verschijnen."

Credits

Client: Jan Van Biesen, Elisabeth Roelandt & Witse Van Rillaer
Creative Director: Odin Saillé
Client Director: Emilie Kino
Production: Joris Willems
Voice Over: Some guy named Joris who works at VRT
Sound Editing: Klaas Beheydt
Special thanks to Powerpoint

  • Geen artikel