Myriam Maes keert terug naar FamousGrey

News / People

Video- en audiocontent is nog nooit zo belangrijk en gevarieerd geweest als vandaag. FamousGrey werft daarom een nieuwe head of productions aan. Myriam Maes keert na tien jaar terug naar FamousGrey om FamousGrey Productions verder uit te bouwen.  

Myriam Maes is geen onbekende voor FamousGrey, ze werkte eerder al zeven jaar bij LG&F/Famous. Daarna zette ze haar carrière voort bij onder andere Sonicville/Sonhouse. Nu keert ze dus terug naar haar thuishaven. Met haar ervaring is ze volgens het bureau de geknipte persoon om het dynamische productieteam van ondertussen vier personen te sturen en te begeleiden. Ze neemt hierbij het roer over van Charlotte Bodson, die aan de slag blijft als producer. 

“De terugkeer voelt als het weerzien van een oude vriend. Van bij het eerste contact klikte het opnieuw. Maar ondertussen is er wel al veel veranderd in onze sector. De ene dag maak je materiaal voor een 100% digitale campagne, de andere dag een cinematografische spot, en dat maakt het net zo boeiend. De kunst is om telkens de juiste mensen voor de juiste job te vinden, daar houd ik van,” klinkt het enthousiast bij Myriam Maes.