Nancy Delhalle verlaat Serviceplan

Nancy Delhalle

News

Nancy Delhalle"Na 25 jaar trouwe dienst in de marketing- en communicatiesector, bij de adverteerder maar ook aan bureauzijde, heb ik zin om andere horizonten te verkennen, zeker nu ik nog mooi en jong ben (daarna ben ik enkel nog mooi). Inderdaad, deze week heb ik besloten om mijn job als co-CEO van Serviceplan Benelux neer te leggen om me toe te leggen op projecten die me nauw(er) aan het hart liggen," zo luidt een verrassend bericht van Nancy Delhalle. "Ik zal de meeste van mijn directe medewerkers, boordevol talent, enorm missen. Ik zal Serviceplan missen, een heel menselijke groep, die een familiaal bedrijf gebleven is, met een visie op integratie, innovatie en bovenal met de doelstelling om duurzame business te ontwikkelen, wat toch een zeldzaamheid is in onze business."

Serviceplan verloor recent BMW aan Air, maar daar heeft deze beslissing nieuws mee te maken, zo zegt Nancy Delhalle: "Sommige zullen waarschijnlijk zeggen dat ik vertrek vanwege het verlies van BMW en dat het slecht gaat met het bureau. Niet dus. BMW mag veranderen van bureau zoals wij vrij zijn van bank of auto te veranderen, of dus van werk te veranderen."

Peter Vande Graveele blijft op post als CEO van de groep in Benelux, omringd door een stevig managementteam en 70 andere talentvolle medewerkers.