Nathalie Rahbani wordt managing director De Vloer

News / People

Nathalie Rahbani wordt managing director bij De Vloer. “Back to my roots: de reclame. Terug naar mijn eerste liefde. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met deze getalenteerde mensen het bureau verder uit te bouwen, veel mooie merken over De Vloer te krijgen en mee straf werk te maken. Het populaire en tegelijk slimme creatieve werk waar De Vloer voor bekend staat was me als adverteerder al opgevallen. Dit verhaal zelf verder uitbouwen is voor mij een buitengewone kans. Zoveel zin in. Aftellen naar 1 maart," aldus Nathalie Rahbani.

Na een klein jaar verlaat Nathalie dus DPG Media, waar ze head of Marketing was voor TV & Streaming. Daarvoor was ze zes jaar director Brand, Media & Communications bij Telenet. In 2019 werd ze bekroond tot Media Advertiser of the year (AMMA) en sloot ze het jaar af als Advertiser Personality of the year (PUB & UBA). Nathalie Rahbani startte haar carrière 18 jaar geleden bij VVL BBDO en werkte vervolgens bij Duval GuillaumeJohan Roelandt, oprichter van De Vloer: “De optelsom van het talent en gedrevenheid bij de mensen in een bureau bepaalt de kwaliteit van het werk, en bijgevolg de kwaliteit van het bureau zelf. Ik ben dus ongelooflijk blij dat we bij De Vloer vanaf nu ook kunnen rekenen op de kwaliteiten van Nathalie. Haar persoonlijkheid en haar ervaring aan de adverteerderskant zijn een perfecte aanvulling op het huidige team. Zowel bij het day-to-day-werk als bij de leiding van ons bureau, dat ze samen met mij, Patrick en Geert voor haar rekening gaat nemen."

“Omdat ik als laatste vermeld word bij ‘de leiding van het bureau’ vind ik het wel belangrijk dat ik hier nog een quote had," zegt Geert Verdonck. "Alleen jammer dat het niet het finale citaat is in dit persbericht," vult Patrick Clymans aan.