Netflix danst op Tomorrowland

People of Tomorrow

Media / News

People of Tomorrow

© Philippe Banze

De reeks People of tomorrow, die in oktober 2014 op Eén werd uitgezonden, is sinds vorige vrijdag (15 april) exclusief op Netflix te zien. De serie werd aan Netflix verkocht en is de eerste Vlaamse televisiereeks die zo wereldwijd te bekijken is.

Olivier Goris, netmanager Eén: "Tomorrowland, een festival dat door mensen van over de hele wereld bezocht wordt, maar nu ook een programma dat door de hele wereld bekeken kan worden. Fijn dat we die internationale allure kunnen waarmaken. Een geslaagde samenwerking tussen Tomorrowland, De chinezen, Eén en Netflix."

In People of tomorrow volgen de programmamakers een tiental mensen van over de hele wereld die grote fans zijn van het muziekfestival Tomorrowland. De reeks bracht authentieke portretten van een internationale en positieve generatie, samen met een verslag van hun festivaltrip. Deze fans werden door de programmamakers niet enkel op het festival gevolgd, maar ook in hun thuisland. Wie zijn ze, wat doen ze in het leven, en waarom? En welke rol spelen muziek en Tomorrowland daarbij? Ook geeft People of tomorrow een exclusieve blik achter de schermen van Tomorrowland, door tijdens het festival het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike te volgen. Eerder was de film This was tomorrow, die ook op Eén werd uitgezonden, als eerste Vlaamse film op Netflix te zien.

People of tomorrow is een programma van De chinezen voor Eén, in samenwerking met Tomorrowland en Boondoggle.