New Kid in Town: Amber Tuerlinckx

New kids in town

"Hi! Ik ben Amber en sinds februari de nieuwste aanwinst bij New Kids in Town. Vorig jaar studeerde ik af met een masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens mijn studies specialiseerde ik me verder in Marketing maar ook in Data Science.

Mijn eerste kennismaking met marketing deed ik op tijdens mijn studentenjob bij een digitaal marketingbureau. Gedreven om andere aspecten van marketing te verkennen, ging ik op zoek naar mijn eerste job. Uiteindelijk ontdekte ik Bubka, een creatief bureau in Antwerpen, met een innovatieve aanpak waar duurzaamheid centraal staat. Dat sprak me meteen aan!

Niet veel later kreeg ik de kans om als Junior Brand & Sustainability Strategist te starten bij Bubka. Sindsdien ben ik mee op strategisch sleeptouw en heb ik al mogen werken voor interessante klanten zoals Jules Destrooper en Nationale Loterij. Daarnaast analyseer ik reclamespotjes om te kijken of ze geloofwaardig zijn op het gebied van duurzaamheid, en draag ik bij aan de de Demand Shift. Kortom: Excited for what’s to come!"

 

Amber Tuerlinckx, Junior Brand & Sustainability Strategist