New kid in town: Sibel Goetstouwers

4schools / New kids in town

"Sinds september 2023 ben ik aan de slag als account coördinator bij het PR-agency Wavemakers.  

Ik studeerde communicatiemanagement aan Arteveldehogeschool in Gent, een hele brede opleiding waar je alle kanten mee uit kan. Om echt alles uit mijn studies te halen en me meer te verdiepen in de communicatiewereld, deed ik een Erasmusstudie in Istanbul. Daar belandde ik in de reclamewereld. In deze sector werd ik omringd door inspirerende mensen en boeiende reclamebureaus zoals Concept Istanbul. Ik kreeg de kans om mijn creatieve vaardigheden te verkennen en te ontwikkelen.  

Na mijn Erasmusavontuur liep ik stage bij Wavemakers. Het was daar dat ik mij realiseerde hoe fascinerend de PR-sector eigenlijk is. Tijdens mijn stage leerde ik verschillende knepen van het vak: persberichten schrijven voor Audi, testimonials opmaken voor LEGO en heel veel influencermarketing. Ik vond het geweldig om te zien hoe de juiste woorden mensen kunnen bereiken. Mijn eerste geslaagde stage werd later dan ook mijn eerste echte job.  

Nu, een paar maanden verder, geniet ik nog elke dag van de uitdagingen die deze branche met zich meebrengt. Ik kijk ernaar uit om samen met het team nog meer verhalen te vertellen die mensen raken en inspireren. Together we Make.Things.Move!"

Sibel Goetstouwers