New Kid in Town: Tim Vandesompele

4schools / New kids in town

"Ik heb twee grote passies: voetbal en de stembusgang. Op voetbalgebied bleek ik niet de nieuwe Kevin De Bruyne te worden, dus heb ik mijn talenten eerder toegespitst op politiek en media. Ik was van kindsbeen af gefascineerd door televisiedebatten en verkiezingsprogramma's, en was dan ook compleet geboeid door politiek. Geen verrassing dus dat ik uiteindelijk politieke wetenschappen ging studeren aan de Universiteit van Gent. De sprong van student naar werknemer maakte ik na een stage bij DPG Media. Door het welbekende coronavirus beleefde ik die stage iets te veel vanuit mijn studeerkamer. Toch zette ik nadien mijn eerste stappen in de wereld van corporate communicatie en media.

Net dankzij mijn interesse in politiek en mijn voeling met de wereld van de media belandde ik in 2022 bij Whyte Corporate Affairs, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in strategische communicatie en public affairs. Vanuit het Antwerpse kantoor (Whyte heeft immers een kantoor in Brussel en eentje in Antwerpen) neem ik vandaag deel aan verschillende projecten voor onze klanten, die in deze ingewikkelde tijden steeds vaker op zoek zijn naar advies op maat. Mijn werk is afwisselend en boeiend, mede dankzij een mooie mix van public affairs, bedrijfscommunicatie en interne communicatie voor verschillende klanten.

Na anderhalf jaar bij Whyte staat één ding als een paal boven water: het is de perfecte match. Bij Whyte omarmen we enthousiast de 'extra mile'. Mijn ambitie is duidelijk: plezier blijven vinden in mijn werk en daarvoor ben ik op de ideale plek terechtgekomen. Wat de toekomst brengt, zien we nog wel, maar momenteel leer ik nog zoveel bij en ben ik nog graag even de new kid in town 😉"

 

Tim Vandesompele