New Kids in Town: Simon. Jozefien. Jozefien. Simon.

4schools / New kids in town

“Lang geleden leefden deze twee creatieven in vrede apart, maar alles veranderde toen ze samen op LUCA zaten. Alleen Anneke, meester van het laatste jaar reclame, kon ze scheiden. Maar toen ze hun ideeën aan de jury toonden, slaagden ze. Een zomervakantie ging voorbij, en Simon & Jozefien begonnen als duo te werken in een reclamebureau, genaamd Superkraft. Hun dynamiek is geweldig, maar ze moeten nog veel leren, voordat ze ooit een Lion binnenhalen. Maar ik geloof dat hun nieuwe job hen niet zal beletten.”

Eyo gangsters wassup.

Hier staan we dan, new kids in a new town: Vilvoorde. Sinds kort zijn wij concept providers bij Happiness. Whoeh! Aangezien we als creatief duo door het leven gaan, schrijf ik, Jozefien, deze tekst en zal Simon, rechts, hem goedkeuren met de woorden: ‘Wow Jozefien, dit is de beste tekst ooit, hartelijk bedankt!’*

Simon vindt mij soms een oude ziel, maar ik vind Simon soms behoorlijk Gen Z (wat hij dan ook is). Kortom: we zijn een gebalanceerd duo. De ene kijkt naar TikToks en de andere ziet alles drie weken later op Reels verschijnen. Soit, zolang we elkaar maar begrijpen. Ons plan is om samen verder te knallen, te werken met vette creatieven en elkaar af en toe gerust te laten in het weekend. Liefst allemaal onder het gouden motto: ¿Dónde está la biblioteca?

*Simon gebruikte uiteindelijk niet exact deze woorden.

Jozefien Van Den Broeck & Simon Van Rysseghem