Newsweek gaat maal drie de zomer in

Media / News

Newsweek België wil de lezer een nieuwe, frisse kijk op de wereld bieden. Dit betekent ook kritisch durven kijken naar zichzelf en innoveren. Met de twee nieuwe bijlagen TV Digitaal en Artista wil Newsweek een kwalitatieve gids bieden in het weelderige streaminglandschap en inspiratie leveren wanneer we ons leven opnieuw vorm willen geven. Newsweek zal voortaan steeds uit dit pakket van drie magazines bestaan.

TV Digitaal beoogt een onafhankelijke gids te zijn in het uitgebreide aanbod aan digitale televisie en streamingdiensten. TV Digitaal telt 48 pagina’s en biedt naast een selectie uit een aantal vaste genres ook thematische uitdiepingen, een blik achter de schermen en interviews. De streaminggids zit gratis bij Newsweek.

De tweede nieuwe bijlage van Newsweek, Artista, schenkt aandacht aan onderwerpen zoals fashion, interieur, architectuur, kunst en reizen. We zijn allen de artiest van het kunstwerk dat ons eigen leven is. Toch kunnen we vaak een inspirerend duwtje in de rug gebruiken, zeker wanneer we zoals nu onze dagelijkse invulling moeten heruitvinden. Artista biedt die inspiratie door levenskunstenaars te belichten zoals acteur en graffitikunstenaar Matthias Schoenaerts, fotograaf en enfant terrible Peter Beard of wijnkenner en levensgenieter Frank Van der Auwera. Daarnaast zet het ook verhalen in de kijker over unieke voorwerpen, plaatsen en ervaringen. Artista telt 40 pagina’s en is eveneens een gratis bijlage bij Newsweek.