Neymar Jr volgt les aan Teacher Kids

Crea / News

RP2Tweeëndertig miljoen kinderen met een handicap, overal ter wereld, hebben geen toegang tot school. Ongepaste leermethoden, de afwezigheid van ondersteuningssystemen of een trap die een fysiek obstakel vormt tussen het kind en de school behoren tot de belangrijkste oorzaken van ontoegankelijkheid.

RP3HI lanceert een bewustmakingscampagne om kinderen met een handicap de toegang tot school te verlenen, met de medewerking van wereldwijd ambassadeur Neymar Jr. Het doel van de nieuwste Teacher Kids-campagne, dat als baseline heeft "If they can teach, they can learn", is om het licht te werpen op de talenten van elk kind met een handicap en wat zij hun leeftijdsgenoten kunnen leren.

RP5Teacher Kids is de eerste virtuele school waar de leraren kinderen zijn met fysieke, zintuiglijke of intellectuele handicap. Als ambassadeur van HI wilde Neymar Jr. het initiatief steunen door de allereerste student te worden. De voetballer, die 103 miljoen volgers op Instagram heeft, kreeg les van gehandicapte kinderen in origami, gebarentaal, dansen en ontspanningstechnieken. De NGO nodigt nu elk kind met een handicap uit om bij te dragen aan de leeromgeving van Teacher Kids. Met behulp van korte video's kan iedereen zijn kennis, een idee of een goede tip delen op het platform https://www.teacherkids.orgHerezie Group stond in voor het maken van de campagnevideo, digitaal bureau 5eme Gauche ontwierp het platform. 


Credits:
Campaign: Teacher Kids
Advertiser: HI
Advertiser Managers: Sylvain Ogier, Yasmine Silem, Sabrina Montanvert
Strategy Advisors: Fabiano Farah, Aziyadé Poltier-Mutal
Agency: Herezie Group
CEO: Andrea Stillacci
CCO: Pierre Callegari
Executive Creative Director: Baptiste Clinet
Associate Creative Directors: Axel Didon, Joseph Dubruque, Raphael Stein
Associate Digital Creative Director: Paul Marty
Creatives: Jeffrey Corlay, Jeremy Fouilloux
TV Producer: Barbara Vaira
Post Producer: Sveva Rossino
Production Company: La Pac
Film Directors: Hossegor (Guillaume Cagniard & Virgile Texier)
Post Production: Editors
Music: Eraldo  Bernocchi, Lorenzo Esposito Fornasari
Sound Studio: Octopus