Nieuw bestuur voor BPRCA

E GO-EDSEELS1 (1)

Communication / News / People

E GO-EDSEELS1 (1)De Belgische Vereniging van Communication Consultants (BPRCA) benoemde een nieuw bestuur tijdens haar jaarlijkse algemene vergadering. De vereniging vertegenwoordigt 25 pr-agentschappen en profileert zich als de officiële Belgische instantie voor de wereldwijde associatie ICCO PR.

Voorzitter Emmanuel Goedseels (zie foto), partner bij Whyte Corporate Affairs, hernieuwt zijn functie voor een volgende termijn en werkt verder samen met bestuursleden Bruno Leyssens, partner bij RCA Group, en Laurent-Paul Van Steirtegem, partner bij Interel. Annick Boyen, ceo van Weber Shandwick Benelux, wordt binnengehaald als nieuw bestuurslid, na haar actieve deelname in de PR Summit taksforce vorig jaar. Daniel De Marto blijft aan als director van de vereniging.

Het bestuur van de BPRCA bedankt Anja D’Hondt, voordien managing director en eigenaar van duomedia, voor bijna zeven jaar inzet als bestuurslid. Ze zal haar collega-bestuurders verder ondersteunen in een adviserende rol voor de PR Summit en PR Academy. Ook Jean-Léopold Schuybroeck blijft aan als senior advisor, en vormt de link met ICCO - waar hij al jaren een bestuusfunctie vervult.