Nieuw in regie bij Trevi/TreviPlus: Notarius en NotaBene

Media / News

- news provided by MediaSpecs -Notarius
Jaarlijks krijgen notariskantoren in België ruim 2,5 miljoen cliënten over de vloer.  Ze geven onafhankelijk advies op maat om hun cliënten in alle vertrouwen te laten gaan samenleven, een woning te kopen, een eigen zaak te starten of een erfenis voor te bereiden. Fednot, de Federatie van Belgische Notarissen, nam initiatief voor de lancering van twee magazines binnen deze sector: Notarius en Nota Bene.

Notarius is een vakblad van en voor de Belgische notarissen in regie bij Trevi. Het magazine wordt uitgegeven door Fednot, de informatiebron en belangenorganisatie van de Belgische notaris. Elke notaris die actief is in België dient zich aan te sluiten bij de federatie, hierdoor wordt een 100% dekking van doelgroep gegarandeerd. Notarius brengt informatie op maat van notarissen, kandidaat-notarissen en medewerkers van notariaten. Enerzijds gaat er aandacht uit naar het beroep, de ontwikkelingen in het Belgische notariaat en de vele initiatieven van Fednot. Anderzijds komt de mens achter de notaris aan bod, waarbij aandacht uitgaat naar de drijfveren, passies en ervaringen van collega-notarissen aan de hand van inspirerende verhalen en getuigenissen. Het magazine verschijnt 2 keer per jaar en heeft een oplage van 10.300 exemplaren (6.000 Nl & 4.300 Fr).NoteBene
NotaBene, een initiatief van Notaris.be, is een magazine in regie bij Trevi Plus met als doel het grote publiek te informeren over het belang en de meerwaarde van een notaris als onafhankelijke raadgever. Het magazine brengt toegankelijke informatie en advies op mensenmaat via open gesprekken met bekende en minder bekende landgenoten, telkens naar aanleiding van een levensmoment waarbij de notaris een rol kan spelen. Het tweejaarlijks magazine telt een oplage van 17.050 exemplaren (10.500 Nl & 6.550 Fr) en wordt verspreid via alle Belgische notariaten, wachtzalen van artsen en bibliotheken.
Meer informatie over Notarius en NotaBene vindt u in de MediaSpecs Database.