Nieuw managementduo en nieuwe HQ voor Buzz

Communication / News / People

Het Antwerpse content creation & PR agency BUZZ zet het nieuwe jaar in met een nieuw duo aan de stuurknuppel, vanuit een gloednieuw hoofdkantoor aan ’t Eilandje. “Midden in de actie, en vooral, nog dichter bij onze klanten”, zegt BUZZiness manager en oprichter Seppe Slaets.

Precies 25 jaar geleden hadden twee tegendraadse communicatiestudenten een wilde droom: samen een agency runnen. Ze gingen een kwarteeuw lang hun eigen weg door het Belgische journalistieke, marketing- en reclamelandschap. Nu bundelen ze dan toch eindelijk hun krachten in BUZZ, het ‘Bold & Brave’ content creation agency dat Seppe Slaets oprichtte in 2020. Hij zal zich voortaan focussen op de zakelijke kant én de verdere ontwikkeling van BUZZ. Bart De Rauw, die de voorbije jaren als freelancer BUZZ versterkte, neemt in de dagdagelijkse werking de BUZZ Content Crew onder zijn vleugels. “Onze individuele trajecten zijn een enorme verrijking geweest. Dat we al die ervaringen én onze verschillende netwerken nu eindelijk kunnen bundelen, zorgt voor een fors powershot. De inzet is simpel: BUZZ met nóg meer lawaai én liefst met ons gekende scherpe kantje in de markt zetten. Altijd, overal met optimale impact en voor een zeer divers potentieel aan klanten”, vertelt Seppe Slaets. ​ ​

BUZZ in de STAD

Die impact, die creëert BUZZ sinds kort vanuit zijn gloednieuwe kantoren die het deelt met ‘huisbaas’ en storytelling agency MediaMixer, waarmee BUZZ vaak de krachten bundelt in tal van projecten. Het zogeheten ‘Dorp in de Stad’ is gelegen achter het iconische Hessenhuis in het hart van Antwerpen. We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan, zegt Bart De Rauw. “Het zijn geen evidente, maar wel erg boeiende tijden. Voor iedereen. Meer dan ooit trekken we in een concurrentiële markt de kaart van de one-stop-shop. De focus ligt op killer content voor socials en alle andere on- en offline communicatie. Relevant, edgy, strategisch onderbouwd en met focus op maximale buzz.”

​ ​