Nieuw productiehuis op stapel

Mathias Coppens

Media / News

Mathias Coppens

Mathias Coppens

Mathias Coppens en Anda Ackx, hoofd productie bij TvBastards, richten een eigen productiehuis op, met Caviar als partner. De start is gepland in het voorjaar van 2017. Gijs Polspoel, regisseur van programma's zoals Spitsbroers en Red Sonja, zal zijn schouders mee onder dit bedrijf zetten. Ook Staf Coppens steunt het project volop.

“Uiteraard is het een grote stap om te zetten,” licht Anda Ackx toe, “maar we voelden dat het moment was aangebroken. Dit was gewoon een kans die we niet aan ons wouden laten voorbijgaan.” Mathias Coppens vult vol enthousiasme aan: “Toen een mogelijke samenwerking met Caviar op tafel lag, hebben we niet getwijfeld. Het is een internationaal bedrijf dat fantastisch werk levert en dus de perfecte partner om ons nieuw verhaal des te sterker te maken.”

Ook Bert Hamelinck, CEO van Caviar, is erg opgetogen over de samenwerking: “Deze samenwerking met Mathias voelt voor mij als thuiskomen. We nemen opnieuw een vriendschap op die eigenlijk nooit gestopt is. Veel mensen weten niet dat Mathias en ik hebben samengewerkt - helemaal aan het begin van zijn carrière. Iets later startte hij Roses are Blue tv op en maakten we samen de Poolreizigers. Ik vond Mathias toen al op en top televisiemaker."