Nieuw talent aan de slag bij Roularta Media

roularta

News

roularta logo
Roularta Media heeft recent divers nieuw talent aangeworven, zowel commercieel als administratief. Karina Jacobus heeft de leiding genomen van het News & Business Team als account director. Zij kan bogen op een zeer ruime ervaring in sales coaching bij onder andere Bisnode, Truvo en Health City. Haar team wordt versterkt met Willem Delaruelle, die als accountmanager voor Sport/Voetbal-Foot Magazine aan de slag gaat. Hij heeft een diploma TEW op zak, aangevuld met een postgraduaat sportmanagement. Silke Van hamme ondersteunt dit sales team als account assistent. Zij deed ervaring op bij TBWA na haar bachelor communicatiemanagement en werkt samen met Sonia De Roos.
Het team van Kanaal Z/Canal Z verwelkomt Vanessa Gaemers als account assistant. Voordien was zij actief in een expertisekantoor. Zij zal het sales team - Betty Osaer, Christel Veris en Catherine Laverge – administratief ondersteunen samen met Kim De Potter.
Mireille De Braekeleer, account director Lifestyle, verwelkomt Caroline Blommaert als accountmanager Food, Beverages & Retail, Health & NGO in haar team. Caroline Blommaert was de afgelopen vier jaar actief als accountmanager voor de immobiliënsector. Zij wordt nu het centrale aanspreekpunt voor adverteerders, agentschappen en mediabureaus die actief zijn binnen bovenvermelde sectoren en dit voor alle mediaplatformen. Myra Nurski, accountmanager Lifestyle, heeft Roularta Media verlaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Account director Sandra Seghers rekent voortaan ook op Melanie Roscam als lead generation expert, verantwoordelijk voor de sectoren Tourism, Lifestyle, Health, NGO, Education, Food & Beverages & Multimedia. Zij verdiende eerder haar sporen als account assistant in het lifestyleteam. Sandra Seghers verwelkomt tevens Jeroen Steppe, die de belangen van de immobiliënsector voor de magazines van Roularta Media behartigt. Hij liep stage bij de BDMA na zijn opleiding in marketing en business administration.  Ten slotte krijgt het telesalesteam van Sandra Seghers versterking van Sabine Vermeiren, die vele jaren ervaring heeft in de reclameverkoop bij meerdere printregies.