Nieuw talent bij Skinn

News / People

Skinn Branding Agency verwelkomt drie strategische profielen om hun groeikoers gestaag voort te zetten. Met Kirsten Ujvari en Yves Plees krijgt het kernteam een stevige professionele backbone, terwijl Valerie Moennaert de clients projects mee in strategische banen leidt.

Kirsten Ujvari tilt als marketing manager de communicatie en marketingstrategie van Skinn naar een hoger niveau. Met meer dan 25 jaar ervaring in the field, bij onder andere Tessenderlo Group, als founder van een branding- en marketing agency, auteur van enkele personal branding boeken en keynote speaker, zal ze bijdragen tot de grote groeiambities van Skinn. “Ik wil verder bouwen aan een content-driven communicatiestrategie die ons merkverhaal versterkt en een toegevoegde waarde biedt voor onze (toekomstige) klanten. Het bouwt vertrouwen en is de perfecte conversation starter,” vertelt ze?

Yves Plees is chief growth officer bij Skinn. Hij kan rekenen op een pak ervaring in business en marketing management bij onder andere SWIFT, SD Worx en Agfa Healthcare. Plees was managing director bij SUE behavioural design in Amsterdam en keert nu terug naar België om Skinn internationaal een sterke, strategische fundering en groei te bezorgen. “Ik was ontzettend gecharmeerd door de sterke combinatie van empathie, design en strategie die van SKINN zo een uniek branding agency maakt. Ik ben er zeker van dat we zowel nieuwe als bestaande merken met onze aanpak relevanter en beter kunnen maken,” klinkt het.

Valerie Moennaert is brand strategist met een hart voor design en jaren ervaring in business en marketing bij onder andere Proximus en als freelancer voor diverse projecten.

Moennaert is met haar empathisch vermogen sterk in het capteren van de noden van klanten. Ze zorgt ervoor dat ruwe ideeën en vage dromen worden omgezet in concrete en ambitieuze plannen en zal met deze skills bij Skinn slimme merkstrategieën op maat van de klant vormgeven. “Bij Skinn kan ik mijn hart voor design en mijn hoofd voor business in perfecte symbiose laten samenwerken,” aldus Valerie Moennaert.