Nieuw talent bij The Cube

News

Pierre-Loïc Nihoul

Pierre-Loïc Nihoul

The cube groeit en verwelkomt twee nieuwe collega’s in het sales-team. Pierre-Loïc Nihoul zal de functie van Senior Business Manager uitoefenen. Nihoul heeft ervaring als project- en teamleider, maar ook als strategisch consultant. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de klantenportefeuille, evenals voor de creatie van nieuwe marktopportuniteiten. Hij heeft meer dan 7 jaar gewerkt voor het PR-bureau Pracsis, maar ook voor het studiekantoor GMV Conseil en voor Fors France. Verder vervult hij ook de functie van Communication Director bij de Club of Rome EU Chapter en neemt deel aan cursussen en seminaries als spreker.

Julie Stas

Julie Stas

Julie Stas bekleedt de functie van Business Manager. Vóór haar commerciële loopbaan, heeft ze de wereld afgereisd als tennisster, meer bepaald als 'student-atleet' in een Amerikaanse universiteit, waar ze ook haar Bachelor in International Business heeft behaald. Bij the cube, zal ze de ontwikkeling van de klantenportefeuille op zich nemen. Stas werkte als Executive Sales bij Campari Benelux waar ze zich bezighield met de ontwikkeling van de diverse merken van de groep in Horeca Limited.

The cube verwelkomt eveneens 4 nieuwe Junior Media Analisten: Ellen Van Mol (eerder bij Ipsos als Research Executive), Lisa von Beust (Master in International Business Economics and Management bij KU Leuven, Bachelor in vertaling bij ISTI), Coline Lorge (Bachelor in Marketing bij Ephec) en Dieter De Ridder (Master in Communicatiewetenschappen bij de VUB en Master in Management bij KU Leuven).