Nieuwe Bridgeneers in zicht

News / People

Na stages bij Happiness en Today Branding komt Lize D'haese, uit Tienen, het team van Bridgeneers versterken als graphic designer. Tot enkele jaren geleden lustte ze geen frieten maar dat is inmiddels verholpen.

Vervolgens is er Maureen Keyen. Na beeldende vormgeving en communicatiemanagement te hebben gestudeerd, kan ze niet wachten om haar enthousiasme bij Bridgeneers aan te wenden als account executive. Ze houdt van cultuur en een goed glas wijn, met dat laatste vindt ze meteen raakpunten bij het team van copywriters. Verder is er ook Charlotte Devis. Charlotte houdt van schilderen en per ongeluk planten laten sterven. Voor dat eerste ruilde ze het industriële uitzicht bij Ici Paris XL voor een zicht op de Vaart bij Bridgeneers als account manager. Aan dat tweede wordt gewerkt.

Ten slotte hebben we Oa Vrebos. Ooit was ze stagiaire bij Bridgeneers. Daarna jobstudent. Inmiddels heeft ze twee bachelors op zak, is ze moeder van twee katten en miste ze het bureau zodanig hard dat ze nog eens als jobstudent de passage kwam doen. Ditmaal als digital content creator.