Nieuwe cursus copywriting Gouden Veer (en 21ste prijsuitreiking)

gouden_veer_trans (1)

Awards / News

De Gouden Veer is een klassieker in het Vlaamse prijzenlandschap. Al sinds 1978 wordt het juweel om de twee jaar toegekend aan de schrijver van de beste verkoopbrief. Het is de enige marketingprijs ter wereld in 18 karaat puur goud. Organisator van de wedstrijd is de vzw het Genootschap De Gouden Veer.

Om de Gouden Veer te financieren – de goudprijs zit sinds kort weer in de lift – organiseert het Genootschap opnieuw een cursus copywriting. De Gouden Veer Cursus Copywriting telt 6 lessen, waarin alle technieken van commercieel schrijven aan bod komen, waaronder “overtuigend schrijven”, “creatief schrijven”, “schrijven voor social media” en “schrijven voor het web”. De docenten zijn ervaren professionals, die ieder een Gouden Veer in hun trofeeënkast hebben staan. De lessen zijn geschikt voor schrijvers van elk niveau.

De opleiding groeide de voorbije jaren uit tot een referentie in de Nederlandstalige Lage Landen. De voorbije jaren tilden liefst 125 deelnemers hun schrijfwerk naar een hoger niveau. Onder hen zaakvoerders met een eigen bedrijf, zelfstandige copywriters en tekstschrijvers in dienst van een reclamebureau, een onderneming of een organisatie. Deze cursisten gaven de Gouden Veer Cursus Copywriting een gemiddelde score van meer dan 90 procent.

Praktisch:

  • De 1ste les in de reeks van 6 begint op 20 september 2021.
  • Plaats van afspraak is Congres- en Erfgoedcenter Lamot in Mechelen.
  • Meer informatie is te vinden op www.goudenveer.be.