Nieuwe gezichten bij Initials LA

Media / News / People

Initials LA vertegenwoordigt voortaan weer een reeks nieuwe namen. Daarbij GAAR, Danny Rosca en de Belgische fotografe en filmmaker Eva Verbeeck. Eva Verbeeck woont en werkt in Antwerpen en Amsterdam. Haar familie reisde het grootste deel van haar leven de wereld rond, waardoor haar liefde voor visuele verhalen samensmolt met haar diepe interesse in sociale rechtvaardigheid, jeugdcultuur en activisme. Haar persoonlijke werk draait om milieukwesties, mensenrechten, gender en de verkenning van identiteit, waarbij ze vooral een analoge benadering gebruikt. Haar langetermijnprojecten worden ontwikkeld door vertrouwen op te bouwen en samen te werken.

GAAR is een culinaire contentstudio bestaande uit fotografen Senne + Eefje en foodjournalisten/stylisten Johanna Govaerts en Barbara Serulus. Samen sloegen ze de handen ineen om onweerstaanbare foodbeelden te maken, recepten te ontwikkelen en er het perfecte verhaal omheen te schrijven.

Danny Rosca is een jonge multidisciplinaire Brusselse kunstenares/fotografe gespecialiseerd in het manipuleren van gedrukte en gedigitaliseerde beelden. Ze studeert momenteel grafische vormgeving en drukwerk. Haar inspiratiebronnen zijn het punk/rock tijdperk vermengd met de digitale 2000 gaming wereld. Danny's universum is gevuld met felle kleuren en veel passie. Op een speelse manier brengt haar werk een nostalgisch gevoel naar boven op een hedendaagse manier.

Beeld: © Eva Verbeeck represented by Initials L.A.