Nieuwe knappe koppen bij Bubka

News

GauthierRoels_BUBKAKristofPeerenboom_BUBKATineTas_BUBKA
Bubka zet het najaar in vliegende vaart in met een rist nieuwe medewerkers. Social media manager Kristof Peerenboom komt van Touring, waar hij achtereenvolgens external communications officer, community manager en social media manager was. Hij krijgt de taak de ambities van Bubka om een social media-speler 3.0 te worden waar te maken.
Gauthier Roels gaat aan de slag als accountmanager. Hij was eerder accountverantwoordelijke bij verschillende bureaus, onder meer in het Opel-team van LDV. Als hockeycoach weet Gauthier bijzonder goed hoe een team naar prestaties te leiden. Bij Bubka zal hij onder andere zijn tanden zetten in Zespri kiwifruit en het Rode Kruis.
Zij krijgen de steun van account assistant Tine Tas. Zij liep na haar bachelordegree in achtereenvolgens Communicatiemanagement en Digital Media stages bij onder meer DDB. Zij zal de coördinatie en planning van digitale projecten op zich nemen.
Raf Van Raemdonck, managing partner, verduidelijkt: “We hadden extra mankracht nodig om de toevloed aan nieuwe projecten mee in goede banen te leiden. Met dit trio bouwen we onze hybrid agency-aanpak verder uit. Alle hebben daarvoor een mooi track record.”