Nieuwe nethoofden voort VRT-radio's

Media / News / People

Jan Knudde

Jan Knudde


Jan Knudde, momenteel nethoofd van Radio 2, zal vanaf oktober de leiding bij Radio 1 op zich nemen. Hij vervangt Filip Pletinckx die in maart besliste om na bijna zes jaar Radio 1 aan de slag te gaan als talentcoach bij VRT Radio.
Rino Ver Eecke

Rino Ver Eecke


Rino Ver Eecke wordt het nieuwe nethoofd van Radio 2. MNM, de jongerenradio waar Ver Eecke nu aan het hoofd staat, zal geleid worden door Annemie Gulickx. Momenteel is zij aanbodverantwoordelijke bij Ketnet.
Annemie Gulickx

Annemie Gulickx


Els Van de Sijpe, manager VRT Radio: “We hebben in onze zoektocht veel pistes verkend en we zijn uitgekomen bij talent uit eigen huis. Onze vijf radiomerken staan momenteel als een huis. Het is fijn om op zo’n moment het talent bij de VRT nieuwe kansen te geven. Jan, Rino en Annemie zijn stuk voor stuk mensen met een hart voor inspirerende en verbindende radio. En tegelijkertijd hebben ze voeling met het veranderend mediagebruik en de digitalisering die radio nog zoveel meer mogelijkheden geeft. Samen met Chantal Pattyn (Klara) en Jan Van Biesen (Studio Brussel) vormen ze een dreamteam.”