Nieuwe talenten voor Ogilvy & Social.Lab

News / People

Het accountdepartement van Ogilvy & Social.Lab blijft groeien. Zo verwelkomde het agency Gaëlle Dehenain, Marie Buyens en Chloë Guillemeau. Alle drie gaan ze er aan de slag als account executive op verschillende grote merken.
GAELLE DEHENAIN

GAELLE DEHENAIN


Gaëlle Dehenain begon haar carrière als webcoördinator en later ook account marketing manager bij uitgeverij Edition Ventures. Ze versterkt nu het accountteam van Ogilvy & Social.Lab als account executive op merken zoals Hellmann’s, Ferrero Belgium en Coca-Cola Belgium.
MARIE BUYENS

MARIE BUYENS


Marie Buyens gaat aan de slag als account executive op Deutsche Bank. Hiervoor werkte ze als account executive bij Havas op merken zoals Ferrero, Citroën en Soubry.
CHLOE GUILLEMEAU

CHLOE GUILLEMEAU


Ten slotte doet ook Chloë Guillemeau haar intrede als account executive op Ford. Eerder verdiende ze haar strepen als press account bij het persagentschap Top Secret Communication. Haar achtergrond in public relations alsook haar ervaring in de lifestyle-industrie, zullen dan ook zeker een meerwaarde zijn. Alle drie zullen ze verantwoordelijk zijn voor het klantencontact omtrent de ontwikkeling van ‘Above the line’-campagnes en social media projecten voor hun respectievelijke klanten.