Njam serveert najaarsmenu

Media / News

Sinds het begin van 2022 scoort Njam! met meer dan 2 miljoen unieke kijkers per maand beter dan ooit op TV, maar ook online blijft de culinaire zender gemiddeld 300.000 real users bereiken. Afgelopen voorjaar pakte njam! uit met 3 nieuwe programma’s. ‘Karola’s Kitchen’ is een reeks waarin de populaire foodblogster Karolien Olaerts de kijkers meenam in haar gezonde wereld. In ‘Open Vuur’ trokken Dominique Persoone, Tom Degroote, Jord Althuizen en Sarah Puozzo samen de bossen voor outdoor cooking van de bovenste plank. En in ‘De Smaaktoerist’ gaat Jeroen De Pauw met zijn bromfiets op zoek naar de lekkerste plekjes in ons land. Hij ontdekt prachtige producenten en brengt hun smakelijke verhalen terwijl hij kookt met de verzamelde schatten.

En voor dit najaar staat er weer lekkere content op het menu. er komt een nieuwe reeks van ‘Klaar in 20 minuten’ waarin chefs opnieuw snel, inspirerend, lekker én eenvoudig koken. 36 gloednieuwe afleveringen. Er komt ook een nieuw seizoen van ‘In de Mix’, een culinair magazine van 6 afleveringen bestaande uit korte thematische kookrubrieken. En dan is het hoog tijd om de feesten in te zetten, want november en december zijn traditioneel de beste maanden bij Njam! (451.752 real users & +4 mio views in december 2021). In ‘HAPeritief!’ inspireren mixologiste Hannah van Ongevalle en chefs Jeroen De Pauw en Bart Desmidt de kijkers met een origineel aperitiefje en een verrassend aperohapje. Een nieuw feestprogramma is de opvolger van het populaire ‘De Chalet’. Njam!-chefs Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Jeroen De Pauw brengen samen de week door op een idyllische plaats in de Vlaamse Ardennen, en nodigen elk om beurt een bevriende chef als gast uit. Ze trekken samen op culinaire uitstap, op zoek naar lokale ingrediënten waarmee ze heerlijke feestgerechten klaarmaken.