Nmg finalist UNIZO KMO van het Jaar

Awards / News

NMG |  © Jürgen de Witte

NMG | © Jürgen de Witte


Ieder jaar reikt UNIZO  awards uit voor ondernemingen die zich onderscheiden op vlak van organisatie en bedrijfscultuur. Marketingbureau nmg uit Aarschot is één van de drie finalisten die kans maken om de titel ‘KMO van het jaar 2018 Vlaams-Brabant en Brussel’ in de wacht te slepen. “We hebben de laatste jaren een enorme sprong vooruit gemaakt,” vertelt zaakvoerder Andy Coomans, die vier jaar geleden met het bedrijf nog in zijn eigen woonkamer zat. “Van een kleine digital agency zijn we heel snel uitgegroeid tot een belangrijke speler in de marketingsector. Nu zijn we een organisatie die andere ondernemers helpt groeien door hun communicatie en merkidentiteit onder handen te nemen. Zo bereiken ze een hoger klantensegment.”
Bureau nmg kreeg in het verleden de titel van ‘Most Promising Agency’ en de ‘Best Performing Content Award’ van de Digital Marketing Awards. Ook door Google werden ze opgemerkt als ‘High Potential BIG Agency of Tomorrow’ en ‘Top 150 EMEA Google Partners’. “Wij zijn een bedrijf met een sterke waardencultuur,” legt Andy Coomans uit. “We bieden ruimte voor het talent van onze medewerkers, door hen voortdurend op andere manieren te stimuleren. Ze werken hier met veel passie, en daartegenover staat een grote soepelheid van ons als werkgever. Flexibele werktijden en aangepaste urenpakketten zijn voor ons een evidentie in de work-life balance. Gelukkige medewerkers zijn dé sleutel voor productiviteit en tevreden klanten.”
De winnaars van deze UNIZO awards worden bekend gemaakt op 18 oktober. Ze ontvangen een prijzenpakket en mogen gedurende een jaar de titel ‘provinciale KMO van het jaar 2018’ dragen.

  • Geen artikel