NMG zegt neen tegen burn-out

Agenda / News

Fotografie voor NMG | Ik wil indruk maken © Jürgen de Witte - www.jurgendewitte.be

© Jürgen de Witte

In een tijdperk waar burn-outs steeds vaker opduiken, boksen bedrijven niet enkel op tegen de hoge kosten van retentiemanagement en burn-outpreventie, maar ook tegen het verlies van talent. Op de werkvloer vertaalt zich dat in een switch van de klassieke coworkingplaats met een 9-tot-5-mentaliteit, naar een plek waar de focus op aangenaam werken ligt. Keuze, flexbiliteit en een goede work-life-balans zijn hierbij belangrijke waarden en kunnen beslissend zijn voor het succes van je bedrijf.

Aangezien we met z’ allen op zoek zijn naar een oplossing voor het stijgende aantal burnouts in de maatschappij, organiseert NMG op 18 mei een gratis workshop over het belang van company culture.

Bij NMG geloven ze dat de bedrijfscultuur en een inspirerende werkplek in belangrijke mate bijdragen tot de prestaties van de medewerkers en het succes van het bedrijf. Ze hopen dan ook hun steentje bij te dagen door onze ervaringen alsook de inzichten van deze experten te delen met bedrijven uit de regio. Sprekers op de agenda zijn Andy Coomans, zaakvoerder bij NMG, Nele Jacobs van Faresa (gespecialiseerd in coaching, leiderschap, burnout preventie …) en Geert Van Hoof van Klokhuis (interieurarchitect).