Nominaties Belgian Sponsorship Awards bekend

Awards / News

Belgian Sponsorship Awards vignette
De genomineerden zijn bekend voor de derde editie van de Belgian Sponsorship Awards, het initiatief waarmee de professionele Belgische sponsorship industry de beste sponsoringcases in de bloemetjes zet. De jury nomineerde in totaal 16 dossiers voor vijf verschillende categorieën. De laureaten worden bekendgemaakt op 2 februari. En de genomineerden in alfabetische volgorde zijn ...

●       Beste Sport Sponsoring

Deze award beloont de beste sponsorprojecten in de sportwereld. Het BNP Paribas Fortis Tennis Affinity Program, de Roger & Roger Croky Cup en de Telenet Cyclocross strijden samen voor de eerste plaats.

●       Beste Maatschappelijke Sponsoring

Delta Lloyd Life: One Mile A Day, de Eneco Clean Beach Cup en #Heartbeat20K van Garmin dingen mee naar deze award. Met hun projecten proberen ze maatschappelijk een verschil te maken.

●       Beste Use of Digital – Nieuw in 2016!

Welke sponsoringprojecten maakten het afgelopen jaar het best gebruik van digitale tools? De AG Insurance Online Campaign for Belgian Paralympic CommitteeWe Are Tennis van BNP Paribas Fortis en de #12deDuivel van Luminus gaan voor winst in deze categorie.

●       Beste Sponsorship Activatie

De award in deze categorie gaat naar het activatieproject dat op een creatieve manier positieve en meetbare resultaten wist op te leveren. Er zijn vier genomineerden: ING: Players EscortING: Entrepeneurs WeekSoudal: Lotto Fix All en Telenet: Refside op KV Mechelen.

●       Beste Employee Engagement

Deze award wordt uitgereikt aan de beste sponsorcampagne met zin voor employee engagement. De strijd voor de award gaat tussen We Are All Olympians van AG InsuranceBNP Paribas Fortis Ambassadors en Energy@DeltaLloyd van Delta Lloyd Life.

sponsorship award

De laureaten zullen worden bekendgemaakt op 2 februari aanstaande in Hotel Le Plaza Brussel, tijdens de derde editie van de Belgian Sponsorship Awards. Uit de vijf winnaars wordt één ‘Best of Belgium’-kandidaat verkozen. Die mag rechtstreeks aantreden als genomineerde voor de ‘Best of Europe’-Award in Londen tijdens de ESA Excellence Awards op 9 februari 2017, een organisatie door de European Sponsorship Association.

Meer informatie over de uitreiking op 2  februari vindt u op www.sponsorshipawards.be.