NRJ maakt podcast voor nieuwe dertigers

Media / News

Na de midlife crisis en de quarter life crisis, is er nu ook de ‘thrisis’. Dertig is een mijlpaal, een leeftijd waarop mensen stilstaan bij hun leven. Wat heb ik al bereikt? Wil ik kinderen? Wil ik trouwen? Ben ik blij met mijn job en mijn leven in het algemeen? Kim Muylaert, de helft van het NRJ-ochtendduo Kim & Michaël, heeft het antwoord op die vragen, want ze wordt op 9 februari zelf dertig. En ze is uiteraard niet de enige. Heel wat BV’s zitten in hetzelfde schuitje, hebben dezelfde vragen. Dat bracht haar op het idee om die vragen gewoon te stellen in een nieuwe podcast, ‘30 in 20’

Ze praat in de reeks met mensen die dertig worden in 2020, of net dertig zijn geworden. De opnames vinden plaats op een locatie die voor de gast zelf belangrijk was in de voorbije dertig jaar. Haar gasten? Stand up-comedian William Boeva, cartooniste Laura Janssens, presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis, tienkamper Thomas Van der Plaetsen, radio- en televisiegezicht Sien Wynants, stand-upcomedian Lukas Lelie en actrice Joke Emmers.

In de eerste aflevering, die op dinsdag 11 februari online komt, staat William Boeva centraal. Hij is zo hard bezig met z’n dertigste verjaardag, dat hij zijn nieuwe comedyvoorstelling er volledig aan wijdt. Ze ontmoeten elkaar op de plek waar hij ongeveer 6u per week doorbrengt: de game room bij hem thuis. Wat volgt is een gesprek over imposter syndrome, omgaan met een beperking en rouwen. En over ribbekes, véél ribbekes. De podcast is uiteraard te beluisteren, maar werd ook gefilmd. Alle info vindt u terug op de website van NRJ.