Nu ook winterdesserts bij Neuhaus

Precies zestig jaar geleden lanceerde Neuhaus de Caprice, een bijzondere praline die extra smaak gaf aan de Brusselse wereldtentoonstelling van 1958. Doorheen de jaren verwierf deze de status van ‘pralineklassieker’. 2018 is dus een jubileumjaar voor de praline. Om deze legendarische lekkernijen te eren, ontwikkelden de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus een aantal nieuwe smaken in beperkte oplage. Na de exotische smaken van afgelopen zomer, komen deze winter drie wereldberoemde desserts aan bod. Op basis van de recepturen van tiramisu, apfelstrudel en cheesecake, creëerden de Maîtres Chocolatiers drie nieuwe pralines met tijdloze aantrekkingskracht.
Het winterassortiment van de Irrésistibles is verpakt in een limited edition box, helemaal in de sfeer van eindejaar, en is verkrijgbaar vanaf 1 november. Die box werd, naar goede gewoonte bij Neuhaus, ontworpen door PinkEye.
CONTENT CREATOR - THE CREW
About The Crew The Crew is a boutique creative agency based in Brussels. […]
PROJECTMANAGER PR & COMMUNICATIE - NANS
OVER WITH LOVE NANS* With Love Nans* is een creatief communicatie- en PR-agency […]
Account Manager - Mediamixer
Word jij de brug tussen creativiteit, strategie en media? Bij MediaMixer zoeken we […]
Strategic Planner - Mediamixer
Wat we zoeken? Een strateeg met een scherpe geest, een neus voor trends […]