Precies zestig jaar geleden lanceerde Neuhaus de Caprice, een bijzondere praline die extra smaak gaf aan de Brusselse wereldtentoonstelling van 1958. Doorheen de jaren verwierf deze de status van ‘pralineklassieker’. 2018 is dus een jubileumjaar voor de praline. Om deze legendarische lekkernijen te eren, ontwikkelden de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus een aantal nieuwe smaken in beperkte oplage. Na de exotische smaken van afgelopen zomer, komen deze winter drie wereldberoemde desserts aan bod. Op basis van de recepturen van tiramisu, apfelstrudel en cheesecake, creëerden de Maîtres Chocolatiers drie nieuwe pralines met tijdloze aantrekkingskracht.
Het winterassortiment van de Irrésistibles is verpakt in een limited edition box, helemaal in de sfeer van eindejaar, en is verkrijgbaar vanaf 1 november. Die box werd, naar goede gewoonte bij Neuhaus, ontworpen door PinkEye.
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]
ACCOUNT EXECUTIVE - LIQUID BRUGGE
We zijn op zoek naar een account executive om ons commerciële team te […]